عوارض نشستن طولانی مدت و تاثیر آن بر افزایش قد

نشستن طولانی مدت و تاثیر آن بر افزایش قد افراد

عوارض نشستن طولانی مدت و تاثیر آن بر افزایش قد و انجام کارهای بدون تحرک متاسفانه به یک رویه زندگی برای افراد تبدیل شده و افراد زیادی بدون دانستن عوارض نشستن طولانی مدت دچار عوارض گوناگون و کمردردهای شدید میشوند.که همه این موارد متاسفانه بر افزایش قد افراد تاثیر گزاشته و باعث کوتاه شدن قد افراد میشود.

عوارض نشستن های طولانی مدت بر بدن افراد:

سرطان

چاقی

انواع دیابت

کوتاه شدن قد

چون افراد موقع نشستن تحرک کافی ندارند و عضلات بدن در حالت سکون و فشار قرار میگیرند باعث بهم فشرده شدن استخوانها و عضلات میشود و این کار باعث ایجاد انواع عوارض و ناهنجاریها از جمله کوتاه شدن قد میشود.

نشستن طولانی مدت کارمندان و افراد شاغل

اگر به طور منظم فعالیت های هوازی انجام نمی دهید، این نشستن طولانی مدت باعث عوارض و تغییرات در  سطح چربی ، کلسترول ، قند و انسولین  در بدن شما میشود  که خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و بیماری دیابت نوع 2را افزایش میدهد.

همچنین افرادی که به صورت طولانی مدت پشت میز نشسته اند یا تحرکی ندارند  در صورت عدم انجام حرکات ورزشی کششی و پیاده روی در طولانی مدت به کوتاهی قد- چرخش لگن، افتادگی لگن و تغییر فرم بدنشان میشوند که می‌تواند مشکلات جدی تری را به همراه آورد.

به نظر شما زمان استاندارد برای نشستن طولانی مدت چه قدر است؟

بعد از یک نشستن طولانی مدت برای هر 60 دقیقه نشستن 5-10 دقیقه تحرک داشتن مثل پیاده روی و انجام حرکات کششی بسیار مفید است.

کسانی که طولانی مدت یک جا مینشینند مثل کارمندان بانک یا کسانی که از ناحیه کمر خیلی خم میشوند این عضله کوتاه میشود تغییر طول عضله ستون فقرات رو بهم میریزه و باعث کمردرد میشود.

تاثیر گودی کمر در افزایش قد و روش درمان آن
دیدن این مطلب

کمردردهای شغلی یکی از رایج ترین کمردردها هست و در دنیا بیشتر افراد مخصوصا کارمندان درگیر این موضوع هستند و همه افراد در طول عمر خود به کمردرد شغلی دچار میشوند. 20 در صد افراد حداقل سالی دو بار به کمردردهای شغلی دچار میشوند و شما هم قطعا تا الان چند باری به این درد دچار شده باشید.

علاوه بر درد کمر و… افرادی که نشستن طولانی مدت دارند و تحرکی انجام نمیدهند بیشتر در معرض گودی کمر هستند و گودی کمر یکی از دلایل مهم در کوتاهی قد در افراد میباشد که درمان آن هم ساده نیست.

کمردردهای شغلی در مجموع  پر هزینه ترین مشکل محیط کار است و در هر مقطع 2 درصد از جمعیت زیر 45 سال را ناتوان میکند. و سالانه در آمریکا بیش از 50 بیلیون دلار هزینه اجتماعی دارد. این هزینه ها و آمار قطعا در ایران هم وجود دارد با این تفاوت که در ایران این معیار ها محاسبه نمیشود اما در جامعه وجود دارد و در بین افراد شاغل دیده میشود.

با اصلاح روش نشستن و مدیریت زمان در نشستن و کار کردن میتوانید از بسیاری از مشکلاتی که اکثر افراد و کارمندان با آن درگیر هستند  و از هزینه هایی که در آینده به شما از این بابت تحمیل میشود جلوگیری کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *